ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ОТВАРАЊА РЕНОВИРАНЕ ПРОСТОРИЈЕ НАСТАВНЕ ЗГРАДЕ КРИМИНАЛИСТИЧКО-ПОЛИЦИЈСКОГ УНИВЕРЗИТЕТА
28.06.2023.

СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ОТВАРАЊА РЕНОВИРАНЕ ПРОСТОРИЈЕ НАСТАВНЕ ЗГРАДЕ КРИМИНАЛИСТИЧКО-ПОЛИЦИЈСКОГ УНИВЕРЗИТЕТА

На позив Криминалистичко-полицијског универзитета у Београду, директор Центра за разминирање, г. Бојан Гламочлија, присуствовао је свечаном отварању реновираног простора у наставној згради Криминалистичко-полицијског универзитета, 27. јуна 2023. године.

Свечаности је присуствовао министар унутрашњих послова Републике Србије, г. Братислав Гашић са сарадницима, изасланик председника Републике Србије, саветник министра за безбедност, г. Милорад Вељовић, као и амбасадор САД-а у Србији, Њ.Е. Кристофер Хил.

СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ОТВАРАЊА РЕНОВИРАНЕ ПРОСТОРИЈЕ НАСТАВНЕ ЗГРАДЕ КРИМИНАЛИСТИЧКО-ПОЛИЦИЈСКОГ УНИВЕРЗИТЕТА

Током свечаности, амбасадор САД-а у Србији, Њ.Е. Кристофер Хил и ректор проф. др Зоран Ђурђевић потписали су Уговор о донацији, на основу кoга су, преко Међународног криминалистичко-истражног програма помоћи у обуци (International Criminal Investigative Traning Assistance Program – ICITAP), обезбеђена средства за реализацију реновирања.

СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ОТВАРАЊА РЕНОВИРАНЕ ПРОСТОРИЈЕ НАСТАВНЕ ЗГРАДЕ КРИМИНАЛИСТИЧКО-ПОЛИЦИЈСКОГ УНИВЕРЗИТЕТА СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ ОТВАРАЊА РЕНОВИРАНЕ ПРОСТОРИЈЕ НАСТАВНЕ ЗГРАДЕ КРИМИНАЛИСТИЧКО-ПОЛИЦИЈСКОГ УНИВЕРЗИТЕТА

Истакнуто је да је овај догађај резултат напорног рада, али и пример снажне, јединствене и дугогодишње сарадње и партнерства Србије и Сједињених Америчких Држава.

Уз захвалност на континуираним донацијама у циљу јачања капацитета и побољшања услова рада и образовања на овој установи, ректор проф. др Зоран Ђурђевић уручио је захвалницу и пригодан поклон амбасадору САД-а у Србији, Њ.Е. Кристоферу Хилу. Ректор проф. др Зоран Ђурђевић уручио је захвалницу и пригодан поклон министру унутрашњих послова, г. Братиславу Гашићу, у знак захвалности за свесрдну подршку наставним активностима Криминалистичко-полицијског универзитета.