ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » Контакти

Контакти

Центар за Разминирање - Седиште

ЦЕНТАР ЗА РАЗМИНИРАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Директор Бојан Гламочлија

Војводе Тозе бр. 31
11050 Београд
Србија

Телефон: 011/3045-280
Факс: 011/3045-281
Е-mail: czrs@czrs.gov.rs