ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » ОДРЖАНА 3. ЗАВРШНА РАДИОНИЦА ЗА УВОЂЕЊЕ CAF МОДЕЛА
11.05.2023.

ОДРЖАНА 3. ЗАВРШНА РАДИОНИЦА ЗА УВОЂЕЊЕ CAF МОДЕЛА

ОДРЖАНА 3. ЗАВРШНА РАДИОНИЦА ЗА УВОЂЕЊЕ CAF МОДЕЛА

09. и 10. маja 2023. године, одржана је 3. завршна радионица за увођење CAF модела управљања квалитетом у Центру за разминирање.

Током дводневног рада, разматран је план унапређења, који је проистекао из извештаја о самопроцени – идентификована су брза постигнућа, дефинисане и конкретизоване акције.

ОДРЖАНА 3. ЗАВРШНА РАДИОНИЦА ЗА УВОЂЕЊЕ CAF МОДЕЛА

Одабране су приоритетне акције за које су постављени општи циљеви активности, разрађени кроз појединачне кораке за имплементацију. Дефинисани су рокови реализације, трајање, као и извршиоци. Акциони план ће се спроводити у наредне две године.

Подсећања ради, увођење CAF модела управљања квалитетом, Центар спроводи у сарадњи са Министарством за државну управу и локалну самоуправу уз подршку коју пружа Пројекат ЕУ за реформу јавне управе у оквиру Секторског реформског уговора – ЕУ4ПАР.

Користимо прилику да захвалимо CAF eкспертском тиму, који су чинили Тихана Пузић, Горан Паштровић и Владимир Јевтић, на одлично вођеним радионицама, стрпљењу, компетентности и подршци унапређењу рада Центра за разминирање.