ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » Потписан Меморандум о сарадњи са Службом за управљање безбедношћу роњења д.о.о. у области противминског деловања
19.04.2023.

Потписан Меморандум о сарадњи са Службом за управљање безбедношћу роњења д.о.о. у области противминског деловања

13.04.2023. године, у просторијама Центра за разминирање Републике Србије, потписан је Меморандум о сарадњи са Службом за управљање безбедношћу роњења у области противминског деловања.

У име Центра за разминирање, Меморандум је потписао директор, г. Бојан Гламочлија, а у име Службе за управљање безбедношћу роњења д.о.о. , ронилачки технички специјалиста г. Тони Гринвуд.

Потписан Меморандум о сарадњи са Службом за управљање безбедношћу роњења д.о.о. у области противминског деловања   Потписан Меморандум о сарадњи са Службом за управљање безбедношћу роњења д.о.о. у области противминског деловања

Меморандум предвиђа унапређење међусобне развојне сарадње у области противминског деловања, између осталог, и по питању пружања техничке помоћи Центру за разминирање Републике Србије , као подршка хуманитарном разминирању.

Потписивању Меморандума претходила је радионица „Потенцијал за развој и унапређење сектора комерцијалног роњења у Србији“, одржана 03.02.2023. године, у организацији Привредне коморе Србије, као јединствена прилика на којој су се окупили сви актери у подводном разминирању у Републици Србији.