ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » УЧЕШЋЕ ЦЕНТРА НА 9. МЕЂУНАРОДНОЈ НАУЧНО-СТРУЧНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ "БЕЗБЕДНОСТ И КРИЗНИ МЕНАЏМЕНТ - ТЕОРИЈА И ПРАКСА БЕКМЕН 2023"
29.09.2023.

УЧЕШЋЕ ЦЕНТРА НА 9. МЕЂУНАРОДНОЈ НАУЧНО-СТРУЧНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ "БЕЗБЕДНОСТ И КРИЗНИ МЕНАЏМЕНТ - ТЕОРИЈА И ПРАКСА БЕКМЕН 2023"

У периоду од 29. до 30.09.2023. године, у хотелу М, у Београду, одржава се 9. међународна научно-стручна конференција "Безбедност и кризни менаџмент - теорија и пракса БеКМен 2023.“, у организацији Регионалне асоцијације за безбедност и кризни менаџмент (RABEK) из Београда.

УЧЕШЋЕ ЦЕНТРА НА 9. МЕЂУНАРОДНОЈ НАУЧНО-СТРУЧНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ 'БЕЗБЕДНОСТ И КРИЗНИ МЕНАЏМЕНТ - ТЕОРИЈА И ПРАКСА БЕКМЕН 2023'

Конференција има за циљ да обједини знања из свих области безбедности и управљања кризама, понуди решења проблема и споји научнике и стручњаке из различитих области. На конференцији се саопштавају радови са новим резултатима истраживања. Разноврсност тематских целина омогућава сагледавање безбедносних појава у спектру различитих приступа и метода.

УЧЕШЋЕ ЦЕНТРА НА 9. МЕЂУНАРОДНОЈ НАУЧНО-СТРУЧНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ 'БЕЗБЕДНОСТ И КРИЗНИ МЕНАЏМЕНТ - ТЕОРИЈА И ПРАКСА БЕКМЕН 2023'

Директор Центра за разминирање, г. Бојан Гламочлија у сарадњи са колегом са Војне академије из Београда, пуковником Александром Милићем и са колегама са Академије техничко-васпитачких струковних студија из Ниша, др Дејаном Благојевићем и Горданом Јовић, овом приликом, излаже рад на тему „Аспекти машинског учења у процесима хуманитарног разминирања“.

УЧЕШЋЕ ЦЕНТРА НА 9. МЕЂУНАРОДНОЈ НАУЧНО-СТРУЧНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ 'БЕЗБЕДНОСТ И КРИЗНИ МЕНАЏМЕНТ - ТЕОРИЈА И ПРАКСА БЕКМЕН 2023' УЧЕШЋЕ ЦЕНТРА НА 9. МЕЂУНАРОДНОЈ НАУЧНО-СТРУЧНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ 'БЕЗБЕДНОСТ И КРИЗНИ МЕНАЏМЕНТ - ТЕОРИЈА И ПРАКСА БЕКМЕН 2023'