ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » Центар на „недељи Кореје“
03.07.2023.

Центар на „недељи Кореје“

У суботу, 01.07.2023. године, у „Мадленијануму“, у оквиру „недеље Кореје“, коју организује Амбасада Републике Кореје у Београду, одржан је наступ оркестра Гјонги Синави.

Међу званицама – представницима политичке, културне и јавне сцене Србије, те представницима дипломатског кора, били су и представници Центра за разминирање.

Центар на „недељи Кореје“

Република Кореја, као поуздан и искрен партнер наше земље, пружа подршку Србији у многим сферама, између осталог, и у области хуманитарног разминирања.

Центар на „недељи Кореје“ Центар на „недељи Кореје“

У 2023. години, уз донацију Републике Кореје, биће реализовано неколико пројеката Центра. Реализацијом пројеката разминирања, стичу се услови за повећање безбедности становништва и омогућава се безбедно коришћење блокираних ресурса.

Центар на „недељи Кореје“ Центар на „недељи Кореје“

Центар за разминирање користи и ову прилику да захвали Амбасади Републике Кореје и Влади Републике Кореје на пруженој помоћи у области разминирања, али и на посвећеном неговању блиских корејско-српских односа и представљању иновативних и креативних аспеката корејске културе Републици Србији.