ћир    lat    eng    рус     A A A     Штампај    Rss
МЕНИ
Насловна » Дани науке и привреде 2023
10.04.2023.

Дани науке и привреде 2023

Представници Центра за разминирање, 05.04.2023. године, присуствовали су конференцији "Дани науке и привреде 2023", у организацији Службе за иновације Привредне коморе Србије и EIT Manufacturing у оквиру Савета за сарадњу науке и привреде.

Дани науке и привреде 2023  Дани науке и привреде 2023

На конференцији су представљени домаћи и европски програми подршке намењени развоју иновација и јачању сарадње науке и привреде у Србији, са релевантним информацијама о доступним актуелним изворима финансирања које нуде државне и међународне институције, фондови и агенције. У оквиру конференције организоване су две панел дискусије "Програми финансирања иновација у малим и средњим предузећима – фокус на европске перспективе" и "Програми финансирања иновација у малим и средњим предузећима – фокус на домаће перспективе"

Конференцији су, поред др Јелене Беговић министарке науке, технолошког развоја и иновације, присуствовали представници Министарства привреде, председник Савета за сарадњу науке и привреде, представници факултета техничких наука, Европске мреже предузетништва, Развојне агенције Србије и НАЛЕД-а.